Theorie U

Workshop – Samen door de U 

Luisteren – voelen – reflecteren – verwonderen – dromen – vormgeven – vernieuwen:  vliegt u met ons mee door de U-bocht?

Theorie U biedt een ervaring om anders naar maatschappelijke vraagstukken, die impact hebben op de kerntaken van gemeenten, te kijken en de gezamenlijke wijsheid van groepen en mensen te benutten voor  oplossingen. Op die manier is het mogelijk dat er wezenlijk andere antwoorden ontstaan.

Niet uitgaan van het verleden maar van hoe de toekomst zich in het nu ontvouwt. Deze dag levert u nieuwe handvatten in de vorm van inzichten en praktische werkvormen om uw organisatie toekomstproof te maken met de U.

We beginnen de dag met het  inventariseren van de verschillende vraagstukken die jullie inbrengen.  Vervolgens kiezen we een vraagstuk dat deze dag centraal staat. We beginnen met het verkennen van het vraagstuk. Iedereen moet zich immers kunnen verbinden met het vraagstuk. Aan de hand van het vraagstuk doorlopen we vervolgens alle stappen van theorie U. Iedere stap beginnen we met het kort doornemen van de theorie behorend bij de stap, waarna we hier mee aan de slag gaan en deze gaan toepassen. Door zelf actief te oefenen en te ervaren wat de interventies, die je direct zelf kunt gaan inzetten met je doen, ben je aan het eind van deze dag in staat om  de U toe te passen.

Doelgroep

De kracht zit in de diversiteit van de groep. Deze workshop is bedoeld voor een diverse groep van willers en veranderaars, adviseurs, managers en vakdeskundigen.

Kosten

€.525,-  per persoon, inclusief koffie, thee en water

Begeleiding

Ilona Goessens  en Eric Edens verzorgen deze ééndaagse workshop.

Locatie

Afhankelijk van de deelnemers in Utrecht of Amersfoort

Wil je deelnemen of meer weten? Neem contact op met Ilona of Eric – zie de website voor contactgegevens of stuur een mail naar welkom@perron2020.nl

Deze workshop kunnen wij ook incompany verzorgen.