Ons aanbod

Onze aanpak

Veranderen hoe doe je dat? Daar zijn boeken vol over geschreven. Allemaal nuttig. Voor ons geldt vooral de praktijk. Want die is vaak weerbarstig.
Als veranderkundige aanpak zijn wij enthousiast over Theory U van Otto Scharmer. Kern hiervan is het verbinden van je eigen drijfveren en passie met het waarom van de verandering. Meer over Theory U lees je hier
Als we een verandertraject begeleiden, dan faciliteren wij medewerkers en teams met een originele, prikkelende en innovatieve werkvormen om stappen te zetten in de veranderopgave. Met elkaar, maar ook verdieping in je persoonlijke impact op verandering.
Dit doen wij door samen aan de slag te gaan met concrete vraagstukken. Zodat leren en veranderen leidt tot nieuw perspectief. En daarbij, onze werkvormen kunnen direct worden toegepast in de eigen dagelijkse praktijk.
Heb je behoefte aan een inspiratiesessie, workshop, training of maatwerktraject? Kijk dan verder bij ons aanbod of neem contact op. Niets mooier dan beweging veroorzaken, passend bij jouw situatie en leerwensen!